mail ons 0162 522750

Van alle markten thuis

Wij bedienen vele markten

Handel/wederverkopers

Als enige Nederlandse bedrijf hebben wij de gehele keten voor het produceren van PTFE-producten onder één dak. Voor handelsbedrijven en wederverkopers in binnen- en buitenland, produceren we specifieke eindgebruikersproducten. In onderling overleg gaan we samen met u aan de slag om de belangen van de eindgebruiker te dienen.

Meer informatie

Voedingsmiddelen

Direct contact tussen voedingsmiddelen en machines vraagt om specifieke kennis over het vervaardigen van uw producten. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn in de voedselverwerking een absolute must. Of u nu op zoek bent naar kunststof halffabricaten of eindproducten, wij staan u bij in het maken van de juiste keuze. Uiteraard zorgen wij ervoor dat we de PTFE-producten voorzien van de benodigde certificaten. Wij nemen voedselveiligheid serieus!

Meer informatie

Machinebouwers/OEM

Hoogwaardig materiaal voor vele toepassingen. Die combinatie maakt een grote diversiteit in high performance kunststofproducten mogelijk. Met innovatieve ideeën en vele mogelijke varianten in samenstelling, komen we tot de beste producten. Uw technici werken desgewenst samen met onze engineers voor uw specifieke product. Grote en kleine series zijn mogelijk.

Meer informatie

Medisch/pharma

Betrouwbaar, veilig en goed te reinigen: PTFE is bij uitstek geschikt voor toepassingen die aan de (inter)nationale voorschriften moeten voldoen.

Meer informatie

Chemie

PTFE is hét materiaal voor de geavanceerde chemie-wereld, mede vanwege de hoge temperaturen en agressieve producten. Om aantasting van materialen door vloeistoffen en gassen tot een minimum te beperken, bestaan onze compounds uit meer dan 250 verschillende mogelijkheden.

Meer informatie

Olie & gas/petrochemie

De zware omstandigheden stellen hoge eisen aan de uitvoering en kwaliteit van toegepaste materialen en producten. Door het optimaal combineren van de specifieke PTFE-kenmerken met andere producten, bieden wij de beste technische oplossingen.

Meer informatie

Offshore

High performance kunststoffen zijn niet weg te denken bij het zware werk. Door onze groot formaat machines (conventioneel en CNC) vervaardigen wij grofstoffelijke producten met hoogstaande eigenschappen.

Meer informatie

Bouw/constructie/grondverzet

Degelijke, duurzame, roestvaste en slijtarme toepassingen. Aan de hand van tekeningen, modellen en toepassingsgegevens, krijgt u advies over de best mogelijke kunststof producten voor uw toepassing.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De eigenschappen van PTFE, zoals lage wrijving, geschiktheid bij zeer hoge temperaturen en de uitmuntende chemische bestendigheid, zorgen voor een beter product tegen een goede prijs. Het is dan ook een logisch alternatief voor andere kunststoffen.

Contact opnemen